Heidi Adriaensen

Wachtlijsten zijn helaas nog steeds een spijtige realiteit in de hulpverlening.  Nieuwe aanmeldingen zijn niet mogelijk tot eind mei 2023. Daarna kan u ons opnieuw contacteren zodat we u een correcter perspectief kunnen bieden. Als u zich toch aanmeldt voor eind mei, zullen uw gegevens niet bewaard worden.

Heidi is klinisch orthopedagoog en psychotherapeute. Ze werkte geruime tijd in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg. Sinds 10 jaar combineert ze haar privé-praktijk met een job in het hoger onderwijs.

Daarnaast is ze supervisor en coördinator van de supervisoren voor de vereniging van cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut en counselors (VVCEPC).

In haar therapeutisch werk vertrekt ze van jouw ervaring en gaat ze samen op zoek naar wat je nodig hebt om je terug beter bij jezelf te voelen, om (terug) je plekje te vinden in deze samenleving.

Haar passie om samen met mensen op weg te gaan, met als doel de levenskwaliteit te verhogen, motiveert haar om zich voortdurend bij te scholen. Ze volgde heel wat bijkomende opleidingen om zo bijvoorbeeld mensen die lijden onder traumatische gebeurtenissen of extreme stress met lichamelijke gevolgen (terug) op weg te helpen. Ook volgde ze een opleiding in de dialectische gedragstherapie (UPC, Duffel).

Je kan bij haar terecht met je zorgen/vragen rond:

 • Heftige emoties en/of stemmingswisselingen
 • Stress, spanning
 • Burn-out en/of depressieve klachten
 • Verwerken van pijnlijke gebeurtenissen (trauma) en/of verlies
 • Identiteits- en zingevingsvragen

Ook kan je bij haar terecht na een opname in een (psychiatrisch) ziekenhuis. Graag werkt ze samen met de behandelend psychiater of huisarts.

Heidi is telefonisch bereikbaar op 0473/33 51 25.

 • Klinisch orthopedagoog

  (Katholieke Universiteit Leuven)
 • Cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut

  (Katholieke Universiteit Leuven)