Soms is het zinvol om samen met anderen je verhaal te schrijven of dat van anderen te beluisteren. Verschillende groepscursussen trainen je vaardigheden om je kwaliteit van leven te verbeteren.

Groepssessies stress & burn out: Hoe krijg ik er vat op?

“burn-out”, een term die de laatste jaren heel vaak uitgesproken wordt. Toch wil je hem liever niet horen, zeker als je er middenin zit en het over jezelf gaat.

Je laten begeleiden in het goed zorg dragen voor jezelf is essentieel om sterker uit deze moeilijke periode te komen. Vanuit groepspraktijk Elipsa werkten we hiervoor een specifiek aanbod uit om jou verder te helpen.

 

Voel je je vaak moe? Heb je ondanks die vermoeidheid toch het gevoel dat je wil doorgaan? Voel je je niet meer gelukkig op jouw werk, met wat je doet of wie je bent? Heb je het gevoel dat je leeft om te werken en niet meer werkt om te leven? Voel je je vaak gespannen, zit je lichaam vast? Wil je het altijd heel erg goed doen maar heb je het gevoel dat dat niet meer lukt? …

Als het antwoord op een of meerdere van deze vragen positief is dan is dit aanbod iets voor jou.

Wat mag je verwachten?

In een beperkte groep van lotgenoten staan we stil bij wat jij voelt/ervaart en denkt en vertrekken van daaruit om te komen tot wat jij nodig hebt om je terug goed te voelen. We doen dit zowel door middel van gesprek als lichaamsgerichte oefeningen.

Vooraleer je deelneemt aan de groep maken we graag kennis met jou in een individueel gesprek. We bekijken dan samen of dit aanbod is wat jij nodig hebt en maken ruimte voor jouw verhaal.

Na het groepsaanbod volgt een individueel afrondend gesprek waarin we samen terugblikken op de begeleiding en vooruit kijken naar wat jij eventueel nog nodig hebt.

 

Praktisch

Start 21 oktober 22,  tweewekelijks van 10 tot 11.30u

Kostprijs: 12, 5 euro voor 5 sessies 

Daarna volgt een afrondingsgesprek individueel waarvoor het tarief 11 euro.

 

 

 

 

Begeleiders

Dit groepsaanbod wordt begeleid door psychologe Karlijn De Groof en orthopedagoge Heidi Adriaensen.

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Neem dan een kijkje op onze website via www.elipsa.be

Aanmelden 

Heb je bijkomende vragen over dit aanbod? Of wil je je graag aanmelden?

Contacteer dan:

Karlijn De Groof via karlijn@elipsa.be of 014/70 74 47

Heidi Adriaensen via heidi@elipsa.be of 0473/33 51 25