Eline Bruun

Wachtlijsten zijn helaas nog steeds een spijtige realiteit in de hulpverlening. We voeren momenteel een aanmeldingsstop in voor ons kinderen-en jongerenteam, omdat we er van uitgaan dat het niet zinvol is kinderen, jongeren en hun gezinnen nodeloos lang op een lijst te plaatsen. Nieuwe aanmeldingen zijn niet mogelijk tot eind april 2023. Daarna kan u ons opnieuw contacteren zodat we u een correcter perspectief kunnen bieden. Als u zich toch aanmeldt voor eind april, zullen uw gegevens niet bewaard worden.

Eline werkt deeltijds in het jeugdteam van Elipsa: samen met collega Fien en Martine staat in voor onze werking met minderjarigen en hun ouders.  Eline werkt voornamelijk met adolescenten en hun context (ouders, grootouders, broer en zussen, school, …).

Eerder deed ze ervaring op met minderjarigen binnen een ziekenhuiscontext en bekwaamde ze zich de laatste jaren in het werken met kinderen en hun gezin binnen de residentiële jeugdhulpverlening en binnen CGG Kempen. Momenteel volgt ze een bijkomende universitaire opleiding tot relatie- en gezinstherapeut aan de Vrije Universiteit Brussel.

U kan bij haar terecht met zorgen die zich situeren op het vlak van:

  • Emotionele ontwikkeling van het kind/de jongere: angst, depressie, gedragsproblemen, lichamelijke klachten, vragen rond identiteit en seksualiteit
  • Opvoeding en/of relaties binnen het gezin: ouderschap en opvoedingsmoeilijkheden, nieuw samengestelde gezinnen, …

Eline is telefonisch bereikbaar op maandag tussen 13 en 14u  (0460/ 95 40 51).

  • Klinisch psycholoog kinderen en jongeren

    (Katholieke Universiteit Leuven)
  • Systeemtherapeut i.o.

    (Rapunzel)